Skip to content

Mehanički zaptivači VULCAN

Našu ponudu zaptivnih materijala smo proširili programom mehaničkih zaptivača engleskog proizvođača VULCAN.

VULCAN je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju standardnih mehaničkih zaptivača i odlikuje se vrhunskim kvalitetom, konkurentnim cenama i kratkim rokom isporuke.

U mogućnosti smo da izvršimo zamenu svih poznatih tipova mehaničkih zaptivača, kako prema proizvođačima mehaničkih zaptivača tako i prema proizvođačima opreme. Kako bi smo kupcu omogucili što jednostavniju, povoljniju i bržu isporuku kvalitetnog mehaničkog zaptivača VULCAN, kao i pristup tehničkim informacijama, napravili smo tri osnovne grupe na osnovu kojih se lako dolazi do podataka koji su najčešće potrebni prilikom nabavke mehaničkog zaptivača:

Komercijalni uslovi za navedene mehaničke zaptivače su isti kao i u našem dosadašnjem poslovanju, što podrazumeva isporuku robe na paritetu fco kupac, odloženo plaćanje, standardne dimenzije (Ф10mm – Ф100mm) i kombinacije materijala na skladištu u Beogradu.

Za konkretne zahteve, kataloge i ostale informacije vezane za mehaničke zaptivače, molimo Vas da nam se bez ustručavanja obratite.

Proizvodni program:

Ukoliko niste uspeli da pronađete odgovarajući mehanički zaptivač u priloženim katalozima, napravili smo upitnik pomoću kojeg ćete jednostavnim unosom podataka, pomoći nama da Vam odaberemo adekvatan zaptivač.

upitnik_vulcan_2012

U nastavku možete videti kompletan proizvodni program mehaničkih zaptivača VULCAN.